Home > Boot Error > Boot Error 0078

Boot Error 0078

Contents

IDE Hard Disk Auto Detecting Sec Master .. Netgear GA311 Gigabit NIC & a USB PCI Card cause the onboard USB can't power USB HDs. Problem solved Gear in this thread HP 378225-001 System board (motherb 378225-001 HEWLETT-PACKARD SYSTEM BOARD WITH MOBILE INTEL 915GM EXPRESS CHIPSET More on HP 378225-001 System board (motherb Price: $300.54 I found backups of the above files in the hiv-backup folder. have a peek here

If can be a pain.You need to somehow get yourself back to being able to enter the BIOS, one short beep with video and then troubleshoot remaining issues. within the Laptop Support forums, part of the Tech Support Forum category. When I take it out, it starts fine. Or run with a single stick.

0078 Country Code

The only IDE device I have is a lite-on CD burner. All that being said, it still bothers me that just the act of installing a couple memory DIMMS not supported by the mobo would cause such extensive damage. The data in CMOS includes system setup information such as system password, date, time, and system setup parameters. Not sure if FIXMBR killed it or it was just jacked up and on it's last leg anyway.

Thank you combofix backups! This could be caused by bad cables, a failed connector, or SATA III drives. It seems to be hanging right after the drive detect process. Let me know if you need any more info.

My home PC has been infected by a virus! +78 I tried again, still sticks at 12%. Is my teaching attitude wrong? So I got a 32bit CD and still got stuck in the reboot loop, (meaning that it installs fine, then reboots on the last step and either won't boot from the

I was forced to login as Admin with a password but before I could, I had to reactivate XP. It detects it, then hangs the number 0078 is on the bottom of screen with various other bios info. (F2 to run setup, a listing of the drives detected, etc) It edwin/evasive Do not assume anything System error, strike any user to continue... Back to top #4 joseibarra joseibarra Members 817 posts OFFLINE Gender:Male Location:Downstairs Local time:03:12 PM Posted 22 November 2009 - 08:03 AM What is the hardware manufacturer and model?What about

+78

BIOS Hang, unable to enter BIOS Setup after running FIXMBR Started by MilesTeg , Nov 21 2009 08:19 PM Please log in to reply 12 replies to this topic #1 MilesTeg Jose Back to top #5 hamluis hamluis Moderator Moderator 50,585 posts ONLINE Gender:Male Location:Killeen, TX Local time:02:12 PM Posted 22 November 2009 - 09:27 AM I would try replacing or 0078 Country Code PC doesn't boot on raining days no operating system on several... Start learning about Linux, Nginx, MariaDB, PHP-FPM, Java, IPv6, HTTPS, WordPress and much more!

Louis Forum Rules Report Topics For Staff Action BC Forums, List Preparation Guide Before Posting Malware Issues in MRL Forum Am I Infected Forum Back to top Back to Windows XP navigate here If something goes wrong, the code will remain on screen, so you can verify in which step of the post processing things are going wrong.if erverything is working fine, don't worry Cool...well not so much. but seems to always stay below 90 degrees F.Memory Kingston 1600 (OC)Dimm 1 4 GBDimm 2 4 GB Total of 8 GB MemoryPCI Slot 1 Creative SB Audigy (for use with

zgrep -h doesn't work, zgrep --no-filename does? It looks like the problem is something that the BIOS I looking for and don't find. Thanks for all the input, I left the battery out all day, hopefully a miracle will bring it back if not I will have to go to E-Bay. http://hammerofcode.com/boot-error/boot-error-18.php Any Ideas, is my firmware or boards messed up?

Then the motherboard is happy with them again. I reentered all the info and set my settings and saved. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Try 1333.

The time now is 03:12 AM.

-- OCWorkbench ---- mobile1 -- Mobile2 -- Lightweight -- 简体中文 -- 繁體中文 -- English (US) Contact Us - OCWorkbench | TechNews | Back to top #10 MilesTeg MilesTeg Topic Starter Members 15 posts OFFLINE Local time:02:12 PM Posted 22 November 2009 - 03:54 PM FIXED!OK, I think I'm good to go now. User Name Remember Me? Do I leave them there, or revert back to their original position before the next boot-up?

Capable and Status OK. 0078 _________________________________________________________________ I took the battery out, as well as the battery on the motherboard, hopefully reseting CMOS, but has not changed the problem. Server was running happily for over a year, and this is the first problem it has had. Basically my board has been running for 2 years and today it will not boot. this contact form Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the

Will not connect? I eventually substituted the following files from the the windows Repair subfolder using the following as a framework: http://support.microsoft.com/kb/307545SamSoftwareSystemSecurityDefaultusing the Recovery ConsoleThis allowed me to finally boot. To Get More Info and Daily Reward. Then I reinstalled the cpu and wiped all the old thermal paste out and put new fresh paste and reinstalled the heat sink and fan.

good illustrations, huh?)For example, here are some notes from a certain AMI BIOS that is presenting three beeps:1 Short beep - System is operating normally.1 Long 2 Short beeps - The I fixed a bizarre memory problem when I got so frustrated I finally did the same thing you did...pulled everything out of the box and out it back together. Please re-enable javascript to access full functionality. The time now is 12:12 PM. -- Mobile_Default -- TSF - v2.0 -- TSF - v1.0 Contact Us - Tech Support Forum - Site Map - Community Rules - Terms of

This is a discussion on Stuck at POST, no bios, no boot, no errors in POST, BBS won't respond.